Lifesize Phone HD

Med Lifesize® Phone™ HD kan du hantera ljud, webb och videokonferenser samt dela din skärm vilket gör det enklare än någonsin att samarbeta med dina kollegor och partners. Det livfulla och responsiva pekskärmsgränssnittet ger snabb åtkomst till de mest populära funktionerna. Nu sätter vi igång!

För Lifesize-kunder med Lifesize Phone HD ansluten till en Lifesize® Icon™ (exklusive Lifesize Icon Flex) som är parkopplad med Lifesize-tjänsten kan du anpassa din Lifesize Phone HD-startskärm med de knappar och tidszoner som fungerar bäst för dig. Läs mer.