Matt Collier hedret for å betjene mellomstore bedriftskunder; Austin Business Journal tildeler Megan Lueders med et andre år på sin profiler i kraftlisten

Livstørrelse, en avdeling av Logitech (NASDAQ: LOGI) (SIX: LOGN) kunngjorde i dag at to av selskapets toppledere har mottatt utmerkelser for enestående engasjement i sine respektive fokusområder.

Midsize Enterprise Summit kåret Matt Collier, visepresident for Americas for Lifesize, til årets topp 50 Midmarket IT Vendor Executive-liste, som inneholder bransjens mest innflytelsesrike leverandørledere som betjener mellomstore og mellomstore kunder. Listen setter søkelyset på de profesjonelle som driver et av de viktigste kundesegmentene i bransjen i dag. Matt er beæret for å betjene mellommarkedet med urokkelig engasjement og for hans dedikasjon til å skape løsninger som møter dette markedets unike behov. Dette er andre året på rad en Lifesize-leder har blitt hedret på denne listen.

I tillegg anerkjente Austin Business Journal Megan Lueders som finalist i sine "Profiles in Power: Central Texas Women of Influence"-priser. ABJ hedrer utmerkede kvinner som har fått anerkjennelse som medlem av toppledelsen i deres organisasjon, samtidig som de gir tilbake til samfunnet deres. Som den første kvinnen i lederstaben hos Lifesize, er Megan både en mentor og et forbilde. Hun har også gjort en stor innvirkning på tvers av sentrale Texas ved å dele talentene sine med grupper som YMCA, Texas 4000, Leukemia and Lymphoma Society og Capital Factory. Dette er andre året ABJ har inkludert Megan på denne listen. 

"Lifesize fokuserer på innovasjon, og jeg krediterer vårt lederskap for å drive organisasjonen vår til å flytte sine grenser," bemerket Craig Malloy, administrerende direktør i Lifesize. «Jeg – og Lifesize-familien – deler våre gratulasjoner med Megan og Matt. Vi er glade for at våre ledere fortsetter å motta den anerkjennelsen de fortjener, både regionalt og nasjonalt.»

Topp 50 Midmarket IT Vendor Executive-listen ble avduket på Midsize Enterprise Summit (MES), 14.-16. september på Gaylord Texan Resort i Dallas. Austin Business Journal kunngjorde sin 20th årlige Profiles in Power-vinnere i begynnelsen av august.