Nøkkelen til et flott samarbeidsøkosystem er å finne en løsning som ikke bare er enkel å bruke for sluttbrukere innenfor og utenfor organisasjonen din, men som også er interoperabel og gir en så god opplevelse at folk ønsker å bruke den igjen og igjen.

I denne episoden av Lifesize Live! satte vi oss ned med Chief Product Officer hos Lifesize Michael Helmbrecht for å snakke om hvordan mainstream video har både formet og forvirret møteopplevelsen på arbeidsplassen.

Når det gjelder å temme samarbeidskaoset som følger med å administrere en gjennomsnitt av fire ulike løsninger Innenfor en organisasjon er det å kunne konsolidere og forenkle kommunikasjonsverktøyene dine en fin måte å få mest mulig ut av møteromsopplevelsen.

Spesielt med Lifesize, vår spesialbygde, sikre og pålitelige maskinvare sammen med skytjenesten vår og brukervennlige desktop- og mobilapper gjør møter på bedriftsnivå like enkle og høykvalitets som videochatting med venner og familie. Vi bygger våre apparater og løsninger med enkelhet i tankene – faktisk er denne brukervennlighetsfaktoren en av de viktigste tingene vi vurderer når vi konstruerer disse samarbeidsverktøyene, sammen med evnen til å leke godt med andre og skalere for organisasjoner av enhver form og størrelse. 

Mainstream videoteknologi er fortsatt i de tidlige stadiene når det gjelder offentlig bevissthet, men ikke her på Lifesize. Med mer enn ti års erfaring med å bygge og foredle videokonferanseverktøy av høy kvalitet og klassens beste video- og lydteknologi under vår elegante overflate, er Lifesize kommet for å bli. 

Vil du ha flere tips, triks og historier om hva som gjør denne bransjen så flott? Still inn på Livsstørrelse Live! hver tirsdag og torsdag morgen kl. 11 CST.