Anslagsvis 1.7 milliarder individer har hørselstap av mild eller høyere alvorlighetsgrad. Det er på høy tid at dagens kundeopplevelsesteknologier tar igjen for å betjene de med hørselstap.

Alle som har sett på kundeservicesiden av sine bransjer, vet at det kan være skremmende å skape en virkelig tilgjengelig kundeopplevelse. Å ansette de riktige personene til riktig pris, sikre et konsistent servicenivå som opprettholder standardene til merkevareløftet ditt, og imøtekomme det store mangfoldet av behov for å skape hyggelige opplevelser som gjør engangsbesøkende til gjentakende kunder, var en gang et overveldende konsept. Med innovative kundeopplevelsesteknologier som f.eks CxConcierge, en omfattende, virkelig tilgjengelig kundeopplevelse som er bra for klientellet og enda bedre for virksomheten din og samfunnet er innen rekkevidde.

I følge World Federation of the Deaf finnes det over 70 millioner døve individer over hele verden som bruker tegnspråk som sin primære kommunikasjonsmetode. Det er mer enn det estimerte antallet italienske morsmål over hele kloden. Likevel er det fortsatt mangel på kundestøttealternativer for hørselshemmede personer, noe som fører til situasjoner som Bridget Lemus opplevde i denne TikTok-videoen hvor det som skulle ha vært en rutinemessig samtale med hennes lokale myndigheter angående et krav ble til et aggressivt møte.

Hvis et direkte videoalternativ hadde blitt gitt, kunne dette scenariet vært unngått, slik at kunden kunne bli rutet direkte til et ASL-talende medlem av lokale myndigheters ansatte. Og med i gjennomsnitt bare 57% av hørselshemmede personer mellom 21 og 64 år som er ansatt, kan det å finne personer til å oppfylle disse rollene føre til en bedre mangfoldsprofil i organisasjonen din og adressere økende mangel på arbeidskraft.

Faktisk kan det å investere i disse samfunnene høste utbytte utover de åpenbare sosiale og kulturelle fordelene. I Verdens helseorganisasjon "Verdensrapport om høring", mener eksperter at investering i øre- og hørselssystemer kan forbedre produktiviteten, med gevinster på mer enn 2 billioner amerikanske dollar over 10 år på verdensbasis, og anslås å gi en avkastning på rundt $16 USD for hver investert dollar. Og det er bare én demografi. Med anslagsvis 15 % av verdens befolkning som faller inn under kategorien funksjonshemmede, kan investeringer i tilgjengelige teknologier åpne opp en helt ny og takknemlig kundebase.

I USA anslås det 8.5 % av den funksjonshemmede befolkningen har reisebegrensende funksjonshemminger. Gir lett tilgjengelige videokundeopplevelser kan bidra til å støtte behovene til disse personene, forbedre offentlige tjenester til innbyggerne, skape en lojal kundebase som vil fortsette å oppsøke organisasjonen din i takknemlighet for å se og møte deres tilgjengelighetsbehov, samt utvide mulighetene for ansettelse av agenter med tegnspråk ferdigheter.

Konsekvent, medfølende og kreativ kundeservice er nøkkelen til å sikre fremtidig suksess for myndighetene og virksomheten din. Tjenester som CxConcierge kan hjelpe deg å utnytte kraften til videokommunikasjon for bedre å betjene de med hørselstap.