Hvis du noen gang har brukt Apple AirPlay® for å koble til din Macbook trådløst®, iPhone® eller iPad® til en AppleTV®, da vil du føle deg hjemme ved å bruke Lifesize Shares opprinnelige AirPlay-integrasjon – men i motsetning til en AppleTV, Lifesize Share™ begrenser ikke tilkobling til bare Apple-enheter. Det har alltid vært en uuttalt dragkamp mellom Mac-brukere og PC-brukere rundt på kontoret. Mens markedsføringsteam og designere har en tendens til å skjeve mot Mac, mange finans-, regnskaps- og profesjonelle innen produksjon foretrekker PC-er for den daglige driften. 

Med Lifesize Share kan du bruke hvilken som helst enhet du føler deg komfortabel med til å begynne med trådløs skjermdeling på storskjerm. Siden mange kontorer er utstyrt med Apple TV-er, sikrer Lifesize Share at neste gang du trenger å sette opp en Apple TV-videokonferansesamtale, vil du kunne koble til med en Android-enhet, sammen med alle Apple-enheter. Gjennom kontorets trådløse nettverk kan du dele presentasjoner, videoer og innhold uten kabel eller dongel.

For de fleste bedrifter pleier en sunn blanding av Mac, PC og "annet" å være den mest effektive løsningen - og det er derfor det er så viktig å ha en plattformagnostisk løsning for skjermdeling i møterommet. For de fleste bedrifter, en sunn blanding av Mac, PC og «annet» pleier å være den mest effektive løsningen — og det er derfor det er så viktig å ha en plattformagnostisk løsning for skjermdeling i møterommet.

Historisk sett har støtte for flere operativsystemer krevd selskaper til å ta i bruk donglepolicyer for møteromstilkobling. På den ene siden støtter eldre PC-modeller bare VGA-ut, og krever en HDMI til VGA-adapter for å koble til en moderne møteromsskjerm. På den andre siden standardiserer nye Macbook-er rundt Thunderbolt™ 3, og hvem vet hva neste års modeller vil bruke. Svaret er ikke i tråd med den nyeste og beste dongelen; den aktiverer BYOD-policyer gjennom trådløs skjermdeling.

Uansett hvilket operativsystem du har i lommen eller på skrivebordet, vil du gjerne vite at du kan koble til trådløst i møterommet med Lifesize Share. Hvis du er en Apple-entusiast, nyt vår integrasjon med Apple AirPlay, og hvis du er en PC-purist, nyt fleksibiliteten til alle forskjellige måter du kan koble til Lifesize Share ved å bruke nettleseren din.

Pressemelding: Lifesize gir AirPlay og ekstra fleksibilitet til bedriften