Vi er glade for å dele at Lifesize oppnådde nok en betydelig milepæl denne uken ved å bli posisjonert som en leder i Aragon Research Globe for nett- og videokonferanser, 2020. Nå på sitt syvende år evaluerer Aragon Research Globe for kategorien 19 store teknologileverandører som støtter viktige bedriftsbrukssaker for videomøter og samarbeid. Leverandører i Leder-sektoren i rapporten identifiseres som de som har omfattende strategier som er i tråd med bransjeretningen og markedsetterspørselen og yter effektivt mot disse strategiene.

I løpet av 2019 oppnådde Lifesize mange strategiske milepæler som bidro til dette resultatet, inkludert:

  • Øker møteromsproduktivitet og automatisering gjennom Livsstørrelse Del, en trådløs mediedelingsenhet og kanal for integrasjoner med ScreenCloud digital skiltingKaptivo tavlesamarbeid og mer.
  • Vi introduserer flere veier til friksjonsfri nettleserbasert videokommunikasjon, inkludert en ny Lifesize gjesteopplevelse, kompatibilitet med alle moderne nettlesere som nylig ombygde Microsoft Edge og Lifesize Go, en gratis videosamarbeidstjeneste uten begrensninger på antall møter eller møtelengde.
  • Forbedre integrasjoner med bedriftsproduktivitet og meldingsplattformer som Microsoft-lag, Slack, Microsoft Outlook og G Suite, samt interoperabilitet med annen maskinvare og tjenester for videokommunikasjon.
  • Bekrefter en sky-først-tilnærming som gagner kunder og deres distribusjoner med en migrering til AWS som har positiv sikkerhet, implikasjoner for oppetid og global skalerbarhet.

Rapportforfatter Jim Lundy, administrerende direktør og hovedanalytiker for Aragon Research, hyllet Lifesize for å "fokusere innsatsen på videoaktiverende forretningsapplikasjoner i viktige vertikaler" og tilby "kvalitetsnivåer bare sett fra avanserte systemer." 

Vi tror Lifesize er unikt posisjonert for å muliggjøre videointeraksjoner av høy kvalitet uansett hvor folk trenger å kommunisere og samarbeide, fra grupperom til telemedisin og eksterne arbeidsstyrker. Mens vi innoverer mot å muliggjøre disse nye oppdragskritiske applikasjonene, vil ledende med kundebesettelser og gi dem påviselig forretningsverdi fortsette å være vår rettesnor.

Lifesizes lederstilling i 2020-utgaven av Globe følger 2019-utmerkelser fra Aragon Research som anerkjenner Lifesize som en av bare fire "Hot Vendors" i web- og videokonferanser samt Innovasjonspris for nett- og videokonferanser mottaker.

For mer informasjon om Lifesizes inkludering som leder i Aragon Research Globe for Web and Video Conferencing 2020, last ned rapporten.

 

Last ned rapport

Aragon Research støtter ikke leverandører, eller deres produkter eller tjenester som det er referert til i forskningspublikasjonene, og råder ikke brukere til å velge de leverandørene som er rangert høyest. Aragon Research-publikasjoner består av meninger fra Aragon Research and Advisory Services-organisasjonen og skal ikke tolkes som faktiske uttalelser. Aragon Research leverer sine forskningspublikasjoner og informasjonen i dem "AS IS", uten noen form for garanti.