Last ned e-boken Microsoft Teams og Lifesize Integration.

Microsoft Teams er et eksepsjonelt verktøy for vedvarende samarbeid og dokumentdeling innenfor Office 365®-plattformen. For de mer enn 13 millioner aktive daglige Teams-brukere, leverer Lifesize for Microsoft Teams-integrasjonen en naturtro videoopplevelse sømløst integrert i Teams-grensesnittet og arbeidsflyten for møteplanlegging. Lifesize-integrasjonen legger til videokonferanse forbedringer som 300-veis videosamtaler, integrerte 4K-konferanseromsystemer og 4K-skjermdeling som du bare ikke kan få med Microsoft Teams alene. Sammen får dere en virkelig overlegen kommunikasjonsløsning som er det beste fra to verdener.

Tre fordeler ved å bruke Lifesize for Microsoft Teams-videokonferanser

For organisasjoner som bruker Microsoft Teams i tillegg til dedikerte videokonferanseløsninger i møterom, kan det være en utfordring å finne ut hvordan man best kan bygge bro mellom internt teamsamarbeid og videobasert samarbeid med eksterne deltakere.

Med Integrasjon i naturlig størrelse for Microsoft Teams, er det ikke lenger behov for å holde vedvarende chatsamarbeidsverktøy og videokonferanseprogramvare atskilt. Bedrifter drar ikke bare nytte av en strømlinjeformet arbeidsflyt, de får også en konsistent og høykvalitets møteopplevelse for alle videomøtene sine.

Sømløs integrering

Med vår nylig forbedrede Teams-integrasjon kan du planlegge og bli med på Lifesize-videomøter rett fra Microsoft Teams-appen. Lifesize-integrasjonen ber deg reservere et tilgjengelig konferanseromsystem eller virtuelt møterom for møtet ditt og legger automatisk til oppringingsdetaljer i invitasjonen. Når det er på tide å møtes, får du et Teams-varsel med en enkel "klikk for å bli med"-lenke.

Få mer ut av Microsoft Teams ved å integrere med en moderne videokonferanseløsning i og utenfor konferanserommene dine. Denne sømløse integrasjonen kombinerer skjermdeling, videosamtaler, fildeling, vedvarende chatsamarbeid og planlegging i én brukervennlig arbeidsflyt.

Forbedret videosamtaleopplevelse

Ved å integrere Lifesize med Microsoft Teams kan du nå møte kolleger, kunder, partnere og leverandører ved å bruke samme arbeidsflyt. Trenger du å inkludere deltakere som ikke er i Teams-katalogen din? Ikke noe problem. Med Lifesize kan hvem som helst bli med i en videosamtale rett fra nettleseren og unngå å måtte laste ned en applikasjon for å koble til.

Videokonferansesamtaler med Lifesize drar også nytte av avanserte funksjoner, inkludert 300-veis videosamtaler, tillatelsesbasert opptak og deling, ubegrensede lydsamtaler og sømløse integrasjoner med våre 4K-konferanseromsystemer for å levere møteopplevelse av høyeste kvalitet.

Ta med team inn i konferanserommet i 4K

En av de store forbedringene som er muliggjort gjennom Lifesize-integrasjonen for Microsoft Teams, er muligheten til å integrere våre 4K-møteromsystemer og skytjeneste i gruppemøteopplevelsen din. Gjennom integreringen drar hvert videomøte nytte av forbedret lyd- og videokvalitet og praktisk tilgang til å reservere Lifesize-konferanserom i Teams. Enten du planlegger ad hoc teammøter eller koble sammen flere fysiske kontorplasseringer og tredjepartsorganisasjoner, vil vår Microsoft-integrasjon hjelpe deg å få mer ut av din neste gruppediskusjon med full støtte for konferanseromsystem. 4K Lifesize-kvaliteten lar deg presentere virksomheten din i best mulig lys med naturtro video, deling av 4K-innhold i full bevegelse og krystallklar lydklarhet.

Lag videomøteplasser ut av møterom i alle størrelser med Lifesize romsystemer for små til mellomstore konferanserom, store styrerom og auditorium for alle hender.

Slik planlegger du en Microsoft Teams-videokonferanse

Lifesizes integrasjon med Microsoft Teams gjør det enkelt å planlegge en videosamtale og reservere et konferanserom rett fra Microsoft Teams brukergrensesnitt. Følg disse fem trinnene for å planlegge og arrangere en videosamtale:

1. Installer Lifesize-integrasjonen fra Microsoft App Store (engangsadministrasjonsinstallasjon)

2. Naviger til Kalender fanen i navigasjonen til venstre og velg Nytt møte

3. Legg til en tittel, plassering og beskrivelse for møtet og klikk Planlegg

4. Lifesize-boten vil be deg om å legge til et Lifesize-romsystem. Bruk rullegardinmenyen for å velge et tilgjengelig rom og klikk Reserve.

5. Fem minutter før møtet starter, får du en påminnelse sammen med en Bli med nå-lenke. Klikk på linken for å bli med i samtalen fra den bærbare datamaskinen eller bli med direkte fra romsystemet som er reservert i trinn 4.

Hvordan sende en videoinvitasjonskobling til Microsoft Teams

I tillegg til planlagte møter, gjør Lifesize-integrasjonen det også enkelt å hoppe inn i en videosamtale fra 1:1, gruppe- og kanaldiskusjoner. En gang installerte, følg disse tre trinnene for å sende en videoinvitasjonskobling i Microsoft Teams:

1. Klikk på Lifesize-logoen i chat-verktøylinjen.

2. Velg en virtuelt møterom eller plukke starte et øyeblikkelig møte.

3. Send den genererte meldingen og klikk på Bli medlem kobling.

Kom i gang med Lifesize og Microsoft Teams

Lifesize passer perfekt inn i organisasjonens kommunikasjonsstrategi og integreres enkelt med Microsoft-verktøyene du bruker hver dag. Det er ikke lenger behov for å administrere flere brukerkataloger for samarbeid. Ved å forbedre Microsoft Teams-miljøet med bransjeledende video- og lydanropskvalitet og interoperabilitet fra Lifesize, får du en virkelig overlegen kommunikasjons- og samarbeidsopplevelse. Den strømlinjeformede arbeidsflyten sparer tid og fører til mer produktivitet og samarbeid på jobb.

I tillegg til Microsoft Teams tilbyr også Lifesize integrasjoner for Microsoft Outlook®, Microsoft konferanserom kalender, Skype for Business og Microsoft nettlesere. Planlegg en demo for å se integrasjonene i aksjon.