Det er bare februar, men Lifesize har fått en flott start på det nye året. Den siste uken var vi begeistret over å se at vi har blitt kåret til en av dem TrustRadius' beste leverandører av nettkonferanseprogramvare for 2019!

 TrustRadius Topprangerte bannerlogo for 2019

I motsetning til andre priser, stoler TrustRadius utelukkende på tilbakemeldinger fra brukere og tilfredshetsscore for å avgjøre hvilke leverandører som skal motta sin "excellence"-vurdering. Det er dette fokuset på den virkelige kundeopplevelsen som skiller TrustRadius. Basert på tilbakemeldinger fra Lifesize-kunder, er vi stolte over å kunngjøre at Lifesize ble kåret til en bransjeleder for fjerde år på rad.

I følge Christoffer Sorner, videokonferanse spesialist hos ITO Nordic, Lifesizes integrasjon, pålitelighet og konsistens på tvers av alle kanaler er det som gjør at våre løsninger skiller seg ut fra mengden:


«Etter å ha prøvd og evaluert mange forskjellige løsninger og leverandører, tror jeg virkelig Lifesize Cloud er den beste videoløsningen på markedet for øyeblikket.[...] Enten brukt til interne eller eksterne møter, tilbyr Lifesize en løsning som fungerer selv på virkelig dårlige nettverk og lav båndbredde. Og det beste er at organisasjonen din ikke trenger å endre sin nåværende måte å planlegge møter på med de forskjellige kalenderintegrasjonene Lifesize tilbyr."


Vi har vært opptatt i det siste med å integrere med Microsoft-lag, forbedre vår Lifesize Share-plattform og imponerer ISE-deltakere med våre bransjeledende 4K løsning. Vi har til og med hjulpet arbeidere til hold kontakten under regjeringens nedleggelse. Men til tross for alt som skjer, er vi forpliktet til å jobbe flittig med kundene våre for å forstå og avgrense eksisterende løsninger, og å skape nye funksjoner som på en meningsfull måte hjelper folk å møtes, samarbeide, koble til og inspirere.

Vi vil takke alle Lifesize-kunder og partnere for tilliten og engasjementet i 2019, og for å være en del av Lifesize-familien. For å lære mer om TrustRadius 'Topprangerte'-listen, sjekk ut fordeling av poengkriterier.