+ 1 512-347-9300

Tietosuojakäytännön

Viimeksi päivitetty 6. tammikuuta 2020

Tervetuloa Lifesizeen!

Lifesize, Inc. ("Lifesize") on sitoutunut varmistamaan sinusta keräämiemme henkilötietojen yksityisyyden ja turvallisuuden. Käytä hetki lukeaksesi seuraava käytäntö saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, ja ota meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu] kysymyksiä tai huolenaiheita.

Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä, älä käytä tätä verkkosivustoa tai palveluita.

1. SOVELTAMISALA

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan www.lifesize.com-sivuston ja muiden Lifesizen ylläpitämien verkkosivustojen ("verkkosivusto") kautta kerättyihin tietoihin sekä Lifesizen tuotteiden ja palvelujen käytön kautta, mukaan lukien saatavilla olevat Lifesizen pilvipohjaiset videoneuvottelu- ja yhteistyöpalvelut. verkko-, mobiili- ja työpöytäsovellusten, laiteohjelmistotilausten, tukipalvelujen, asiantuntijapalveluiden ja tällaisten palvelujen soveltuvien ohjelmistojen, ominaisuuksien tai toimintojen kautta, mukaan lukien ilmaiset palvelut (yhteisnimitys "Palvelut").

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske muiden kuin sidoksissa olevien tai kolmansien osapuolien verkkosivustojen, palvelujen tai tuotteiden käyttöä, eikä se koske henkilöitä, joita Lifesize ei työllistä tai hallinnoi. Se ei esimerkiksi koske kolmannen osapuolen verkkosivustoja, joille Lifesizen verkkosivusto saattaa linkittää, tai kolmannen osapuolen jakelijoita tai jälleenmyyjiä, jotka tukevat, markkinoivat tai myyvät Lifesizen tuotteita ja palveluita. Lifesize kehottaa sinua lukemaan huolellisesti jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojalausunnon.

Tässä tietosuojaselosteessa käytetty termi "henkilötiedot" tarkoittaa kaikkia tietoja, jotka todella mahdollistavat tai joiden avulla voimme tunnistaa sinut suoraan tai epäsuorasti viittaamalla tunnisteeseen, kuten nimesi, tunnistenumerosi, sijaintitietosi, online-tunnisteen tai yhden tai useamman sinulle ominaisen tekijän. Emme pyri keräämään mitään erityisiä tietoluokkia. Jos keräämme palveluidemme tarjoamisen aikana satunnaisesti erityisluokkia koskevia tietoja, suojaamme erityisluokkien tietoja vastaavasti, kunnes ne voidaan poistaa ja poistaa järjestelmistämme.

2. MITEN LIFESIZE KERÄÄ TIEDOT

Lifesize kerää tietoa useilla tavoilla, mukaan lukien:

  • Verkkosivuston kautta: Lifesize kerää tietoja verkkosivuston kautta osiossa 3 kuvatulla tavalla.
  • Palveluiden kautta: Lifesize kerää tietoja Palveluiden kautta osiossa 4 kuvatulla tavalla.
  • Poissa: Lifesize voi kerätä tietoja sinusta offline-tilassa, esimerkiksi kun osallistut messuihin tai Lifesize-tapahtumaan, tai puhelun tai henkilökohtaisen tapaamisen aikana Lifesizen myyntiedustajan tai muun työntekijän kanssa.
  • Muista lähteistä: Lifesize voi saada tietoja sinusta muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista, yhteisiltä markkinointikumppaneilta, sosiaalisen median alustoilta, jakelijoilta, jälleenmyyjiltä tai muilta kolmansilta osapuolilta.

3. VERKKOSIVUSTON KAUTTA KERÄYTETTY HENKILÖTIEDOT

Verkkosivuston kautta kerättyjen henkilötietojen tyypit

Verkkosivuston kautta kerätyt henkilötiedot sisältävät tietoja, joita voidaan kohtuudella käyttää tunnistamaan tai kuvaamaan sinut yksilönä, kuten: nimi, työnantaja, rooli, ammattinimike, yhteystiedot (yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja fyysinen yrityksen osoite) ), lokalisointitiedot, IP-osoite, verkkotunnuksen nimi ja demografiset tiedot, kuten maantieteellinen sijainti.

Miksi keräämme henkilötietoja verkkosivuston kautta

Lifesize kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka annat vapaaehtoisesti vieraillessasi verkkosivustolla kommunikoidakseen kanssasi Palveluistamme, tehdäkseen liiketoimia Asiakkaiden kanssa ja varmistaakseen, että sinulla on positiivinen kokemus vieraillessasi verkkosivustolla ja käyttämällä palveluita. Lisäksi käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi pitääksemme sinut ajan tasalla viimeisimmistä tuoteilmoituksista, ohjelmistopäivityksistä, erikoistarjouksista ja muista tiedoista, joista uskomme sinun haluavan kuulla. Tämä voi toisinaan sisältää tietoja muilta yrityksiltä tuotteista ja palveluista, jotka voivat lisätä arvoa Lifesize-tuotteisiisi. Ajoittain voimme myös käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä verkossa, postitse tai puhelimitse osallistuaksemme markkinatutkimuskyselyyn, jotta voimme mitata asiakastyytyväisyyttä ja parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

Henkilötietojen toimittaminen

Voit antaa henkilötietojasi verkkosivuston kautta, kun käytät tuotetietoja ja päivityksiä, rekisteröidyt seminaariin, tilaat uutiskirjeemme, lataat raportin tai muuta materiaalia, rekisteröidyt ilmaiseen kokeilu- tai esittelylaitteeseen, tilaat tai käytät tuotteita tai Palvelut, käytä teknisen palvelun tai tuen portaalia tai kirjaudu sivulle, joka vaatii valtuutuksen. Tiedät, mitä henkilötietoja annat kussakin tapauksessa, koska syötät tiedot manuaalisesti. Jos et rekisteröidy ja anna tietoja, voit silti käyttää suurinta osaa verkkosivustosta. Valitettavasti et pääse rekisteröitymistä vaativille alueille.

Sosiaalisen median ominaisuudet

Verkkosivusto sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin Tykkää-painikkeen ja widgetejä, mukaan lukien Jaa-painike. Nämä sosiaalisen median ominaisuudet voivat kerätä IP-osoitteesi, millä sivulla vierailet verkkosivustolla, ja ne voivat asettaa evästeen, jotta tällainen ominaisuus toimisi oikein (kuten tämän tietosuojakäytännön osiossa 6 kuvataan tarkemmin). Sosiaalisen median ominaisuudet ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai suoraan verkkosivustolla. Vuorovaikutustasi näiden sosiaalisen median ominaisuuksien kanssa säätelee niitä tarjoavan yrityksen tietosuojalausunto.

Online-ostokset

Maksujen käsittelijämme kerää kaikki verkkosivuston kautta lähettämäsi maksutiedot, mukaan lukien luottokorttitiedot, eikä Lifesize kerää. Maksunkäsittelijällämme on oikeus kerätä ja käyttää toimitettuja tietoja vain tämän palvelun tarjoamiseen. Lue maksunkäsittelijämme tietosuojalausunto, joka on saatavilla paikasta, jossa tietojasi kerätään.

Työllisyyshakemukset

Jos käytät tätä verkkosivustoa hakeaksesi työpaikkaa Lifesizen kanssa, käytämme antamiasi henkilötietoja hakemuksesi käsittelyyn ja rekrytointitilastojen seurantaan. Ellei laki toisin edellytä, emme luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi ammatillisten viitteiden tarkistamisen yhteydessä) ilmoittamatta siitä sinulle. Sovellettavan lain mukaisesti voimme säilyttää hylättyjen hakijoiden henkilötietoja rekrytointiharjoituksen jälkeen. Saatamme myös säilyttää tunnistamattomia tilastotietoja hakijoista auttaaksemme rekrytointitoimiamme. Työntekijöitä koskevia tietoja ja rekrytointitietoja säilytetään Lifesizen pääkonttorissa Austinissa, Texasissa ja muissa Lifesizen toimipisteissä ympäri maailmaa.

Verkkosivuston kautta kerättyjen henkilötietojen käyttö ja tietojen säilyttäminen

Pyynnöstä Lifesize antaa sinulle tietoja siitä, onko meillä mitään verkkosivuston kautta kerättyjä henkilötietojasi. Voit tarkastella, korjata tai pyytää henkilötietojesi poistamista lähettämällä sähköpostipyynnön osoitteeseen [sähköposti suojattu]. Vastaamme pyyntöösi kohtuullisen ajan kuluessa. Säilytämme henkilötietojasi sellaisessa muodossa, että voimme tunnistaa sinut, enintään niin kauan kuin on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta.

Lifesize säilyttää henkilökohtaisia ​​tietoja niin kauan kuin Lifesize-tilisi on aktiivinen tai niin kauan kuin se on muuten tarpeen Palveluiden tarjoamiseksi. Lifesize voi myös säilyttää tällaisia ​​tietoja niin kauan kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimuksiemme ja oikeutemme noudattamiseksi.

4. PALVELUJEN KAUTTA KERÄYTETTY JA KÄSITTELYT HENKILÖTIEDOT

Ilmoitus Palvelun loppukäyttäjille

Lifesizen palvelut on tarkoitettu organisaatioiden ja yritysten käyttöön. Useimmat käyttäjät ovat asiakkaidemme työntekijöitä tai muita henkilöitä, joiden kanssa asiakkaillamme on liike- tai ammatillinen suhde. Jos olet Palveluiden käyttäjä, tällaisten Palveluiden käyttöön sovelletaan myös Lifesizen ja sen asiakkaan välisiä palveluehtoja, joka on sallinut ja hallinnoinut pääsysi Palveluihin. Lisäksi Palveluiden käyttöäsi voivat soveltaa organisaatiosi käytännöt (jos sellaisia ​​on), ja ne voivat poiketa tästä tietosuojakäytännöstä. Kopio käyttöehdoista on saatavilla osoitteessa www.lifesize.com tai sähköpostitse [sähköposti suojattu]. Isoilla kirjaimilla kirjoitetuilla termeillä, joita käytetään, mutta joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, on Palveluehdoissa annettu merkitys.

Jos käytät Palveluita sellaisen organisaation, johon olet sidoksissa, tarjoaman tilin kautta, kuten työnantajasi tai koulusi, kyseinen organisaatio voi hallita ja hallinnoida Lifesize-tiliäsi sekä päästä käsiksi ja käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi ja Palveluiden kautta siirrettyjä tietojasi. Huomaa, että tilisi järjestelmänvalvojasi voi tarkastella ja tarkastella tallennettuja videopuheluita, chat-transkriptioita ja puhelutietoja. Lisäksi, jos kirjaudut Palveluihin työsähköpostiosoitteellasi, käyttäjätunnuksesi näkyy muille käyttäjille, joilla on sama sähköpostin verkkotunnus tai jokin muu tilisi järjestelmänvalvojan käyttöönottama verkkotunnus.

Palveluiden kautta kerättyjen ja käsiteltyjen henkilötietojen tyypit

Lifesizen keräämiä ja käsittelemiä tietoja asiakkaan Palveluiden käytön yhteydessä ovat muun muassa seuraavat: nimi, työnantaja, rooli, ammattinimike, yhteystiedot (yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja fyysinen yrityksen osoite) ), tilin käyttäjätunnus, lokalisointitiedot, laitteen tunnistetiedot, ohjelmiston/käyttöjärjestelmän versio, liitetyt laitteistotuotteet, mukautetut asetukset ja asetukset, muut järjestelmätiedot, asiakassisältö- ja puhelutiedot (kuten puheluaika, osallistujat ja puhelun kesto) .

Miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietoja palvelujen kautta

Lifesize kerää ja käsittelee Lifesizen Palveluita käyttävien loppukäyttäjien henkilötietoja Asiakkaan ohjauksessa tarjotakseen Palveluja loppukäyttäjille Palveluehtojen ja Asiakkaiden antamien lisäohjeiden mukaisesti. Asiakkaat ovat vastuussa kaikkien säännösten tai lakien noudattamisesta, jotka edellyttävät ilmoituksen antamista, luovuttamista ja/tai suostumuksen hankkimista ennen tietojen siirtämistä Lifesizelle käsittelytarkoituksiin.

Käytämme tietojasi myös näyttääksemme henkilöllisyytesi muille käyttäjille videopuhelun aikana ja chat-viesteissä, kommunikoidaksemme kanssasi Palveluiden ominaisuuksista ja päivityksistä, ymmärtääksemme, miten Palveluita käytetään, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää, optimoidaksemme yhteytesi datakeskuksiin ja Palvelujen parantamiseen.

Asiakassisältö

Lifesize kerää ja käsittelee asiakassisältöön sisältyviä henkilötietoja, mukaan lukien tiedot, jotka liittyvät:

  • Videopuhelut ja virtuaaliset kokoushuoneet ("VMR"): VMR-otsikot, kutsut, osallistujat, VMR-linkki, puhelun aikana käytetyt ominaisuudet, puhelun päivämäärä, aika ja kesto. Välitämme ääni- ja videopuhelusisältöä sekä näytön jakamisen sisältöä puhelun osallistujien välillä puhelun aikana, mutta emme säilytä tai tallenna sisältöä, ellei osallistuja ole aktivoinut Lifesize Record and Share -toimintoa.
  • Chatin transkriptiot: Chatin sisältö, lähettäjä ja vastaanottajat, päivämäärä, kellonaika ja lukukuittaukset.
  • Status: Tilatiedot, esimerkiksi siitä, oletko kirjautunut palveluihin ja milloin olet kirjautunut palveluihin, jotka voit jakaa muille käyttäjille tai poistaa ne käytöstä.

Kaikki henkilötiedot itsestäsi tai muista, jotka jaat videopuhelun tai chatin aikana, ovat kaikkien muiden puhelun tai chat-viestisi vastaanottajien saatavilla. Lisäksi puhelun tallenteet voidaan automaattisesti jakaa jokaisen puheluun osallistuneen Asiakkaan tilille rekisteröityneen käyttäjän kanssa. Tätä pääsyä voi muokata tallentamisesta vastaava henkilö, joka on joko VMR:n järjestäjä tai, jos VMR:ää ei käytetä, puhelun tallentamisen valinnut osallistuja. Tallennetta ei jaeta vieraileville osallistujille tai rekisteröityneille käyttäjille, jotka liittyvät eri Lifesize-tiliin. Lifesize ei ole vastuussa minkään Asiakassisällön tai Asiakkaan ja sen valtuutettujen loppukäyttäjien puolesta näytettävän, siirretyn, jakaman tai tallennetun datan tarkkuudesta, sisällöstä ja laillisuudesta, mukaan lukien tällaiseen Asiakassisältöön sisältyvät henkilötiedot.

Puhelutiedot

Palvelut keräävät automaattisesti tietoja Palveluiden käytöstäsi, mukaan lukien puheluiden aikana tehdyt toimet, puheluiden päivämäärä ja kellonaika, puheluiden kesto, osallistujat, laatu- ja pakettihäviöongelmat, verkkoyhteydet ja suorituskykytiedot, jotka liittyvät muihin käyttöösi liittyviin näkökohtiin. Palvelut, kuten tietyt ominaisuudet, kuten videon ja näytön jakaminen, VMR, tallennus ja jakaminen, suoratoisto ja chat ("Puhelutiedot"). Käytämme puhelutietoja ymmärtääksemme, miten Palveluita käytetään, diagnosoidaksemme ongelmia, vastataksemme asiakastukipyyntöihin, suorittaaksemme analyyttisia ja aggregoituja tilastollisia analyyseja, estääksemme tai ratkaistaksemme palvelu- tai teknisiä ongelmia sekä parantaaksemme palveluita.

Mobiili- ja selaimen käyttöoikeudet

Palvelu hyödyntää useita mobiililaitteiden ja verkkoselainalustojen ominaisuuksia tukemaan videoneuvottelu- ja yhteistyökokemustasi. Laitteestasi riippuen sovelluksesi voi pyytää tai hankkia automaattisesti joitakin tai kaikkia seuraavista käyttöoikeuksista, jotta voit käyttää Palveluita ja sen ominaisuuksia: puhelin, mikrofoni, kamera ja kaiutin; näytön jakaminen; kalenteri ja yhteystiedot; ja push-ilmoituksia.

Palvelut käyttävät näitä käyttöoikeuksia vain, kun päätät ottaa ne käyttöön tai kun soitat tai vastaanotat puhelun käyttämällä tällaista laitetta tai sovellusta. Voit määrittää laitteesi poistamaan nämä käyttöoikeudet.

Palvelujen kautta kerättyjen ja käsiteltyjen henkilötietojen käyttö ja tietojen säilyttäminen

Lifesizella ei ole suoraa suhdetta yksittäisiin loppukäyttäjiin, jotka käyttävät Palveluita Lifesize-asiakkaan kautta. Jos etsit pääsyä tai haluat korjata, muuttaa, päivittää tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja tai Lifesize-asiakastilillä olevia tietoja tai jos haluat poistaa Lifesize-tilisi kokonaan käytöstä tai poistaa sen kokonaan, ota yhteyttä suoraan tilisi ylläpitäjään. Jos Asiakas pyytää Lifesizen apua henkilötietojen tai tietojen muokkaamisessa soveltuvien tietosuojamääräysten noudattamiseksi, Lifesize vastaa pyyntöön kohtuullisen ajan kuluessa. Jos käytät ilmaista palvelua ja etsit pääsyä tai haluat korjata, muuttaa, päivittää tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja tai ylläpidettyjä tietoja tai poistaa Lifesize-tilisi kokonaan, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla osiossa 10 olevia tietoja.

Säilytämme henkilötietojasi sellaisessa muodossa, että voimme tunnistaa sinut, enintään niin kauan kuin on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta. Lifesize säilyttää asiakkaan puolesta keräämämme tai käsittelemämme henkilötiedot niin kauan kuin on tarpeen Palveluiden tarjoamiseksi kyseiselle asiakkaalle. Lifesize voi myös säilyttää tällaisia ​​tietoja niin kauan kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimuksiemme ja oikeutemme noudattamiseksi.

5. Kuinka käytämme henkilötietojasi

Henkilötietojen käyttö

Lifesize käyttää henkilötietojasi vain siihen tarkoitukseen, jota varten annat ne meille tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Lifesize ei myy, vuokraa tai myy asiakas- tai käyttäjätietoja ulkopuolisille yrityksille. Koska Lifesize on kuitenkin globaali yritys, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan jakaa muille kolmansille osapuolille ympäri maailmaa, jotka työskentelevät Lifesizen kanssa tai tukevat Lifesizen tuotteiden ja palveluiden tarjoamista. Saatamme paljastaa henkilötietojasi esimerkiksi seuraavien asioiden yhteydessä:

  • Tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt: Lifesize voi luovuttaa henkilötietoja Lifesizen tytäryhtiöille ja tytäryhtiöille tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tarkoituksia varten.
  • Kolmannen osapuolen jakelijat ja jälleenmyyjät: Lifesize-sopimukset jakelijoiden, jälleenmyyjien ja edustajien kanssa ympäri maailmaa myydäkseen tuotteita ja palveluita asiakkaille ja voivat luovuttaa henkilötietoja tällaisille kumppaneille yllä kuvattuja tarkoituksia varten.
  • Referenssien tarjoajat: Sovellettavan lain niin vaatiessa voimme jakaa kopioita työhakemuksista niille, jotka antavat viitteitä hakemuksesi tueksi. Kun teemme niin, ilmoitamme sinulle etukäteen.
  • Toimituspalveluntarjoajat: Lifesize palkkaa varustamoita toimittamaan tuotteita tehokkaasti asiakkaille ja voi antaa heille vain toimitus- ja toimitustarkoituksiin tarvittavat henkilötiedot.
  • Palveluntarjoajat: Lifesize voi palkata kolmannen osapuolen palveluntarjoajia suorittamaan tiettyjä tehtäviä ja toimintoja sen puolesta. Lifesize voi esimerkiksi käyttää palveluntarjoajia jakaakseen sinulle sähköpostiviestejä, tarjotakseen data-analyysiä tai isännöidäkseen palvelinkeskusta. Kaikki palveluntarjoajat ovat tiukkojen luottamuksellisuus-, yksityisyys- ja turvallisuusvelvoitteiden alaisia ​​ja käsittelevät tietojasi vain meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti.
  • Yhteisön ja sosiaalisen median alustat: Jos julkaiset tietoja verkkosivuston julkisilla alueilla, kuten yhteisön foorumeilla, blogeissa tai muilla alueilla, ne ovat yleisön saatavilla ja voimme käyttää ja julkaista uudelleen tällaisia ​​tietoja harkintamme mukaan.
  • Business Siirrot: Lifesize voi paljastaa tietoja toiselle liiketoimintayksikölle, jos suunnittelemme sulautuvansa kyseiseen liiketoimintayksikköön tai hankkivamme sen; tai mille tahansa organisaatiolle, joka osallistuu omaisuutemme tai liiketoimintamme sulautumiseen, siirtoon tai myyntiin.
  • Lifesize- ja muiden suojaus: Lifesize voi paljastaa tietoja suojellakseen ja puolustaakseen oikeuksiaan tai omaisuuttaan, mukaan lukien tämä verkkosivusto, tai jos uskomme, että tietojen paljastaminen on yleisen edun vuoksi välttämätöntä. Pakollinen laki saattaa myös velvoittaa meitä paljastamaan henkilötietosi viranomaisille, kuten lainvalvontaviranomaisille maissa, joissa Lifesize tarjoaa palveluja tai joissa kolmannet osapuolet toimivat puolestamme.
  • Anonymisoidut tiedot: Voimme jakaa anonymisoituja tietoja vapaasti, mutta vasta sen jälkeen, kun olemme poistaneet ne varmistaaksemme, että vastaanottajat eivät voi käyttää tietoja tunnistaakseen sinua tai linkittääkseen tietoja sinuun.

Ennen kuin paljastamme henkilötietosi muista kuin yllä kuvatuista syistä, hankimme ensin suostumuksesi esimerkiksi sähköpostitse, napsautussuhteella tai online-mahdollisuudella kieltäytyä sovellettavasta laista. Jos paljastamme henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, vaadimme tällaista kolmatta osapuolta suojaamaan ja ylläpitämään tietosi käytäntöjemme ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Pidämme toimittajiamme vastuussa lain noudattamisesta, ja tarkistamme rutiininomaisesti heidän yksityisyyttä ja tietoturvaa koskevat väitteensä, sertifikaatit ja rekisteröinnit. Tietyissä olosuhteissa saatamme olla edelleen vastuussa puolestamme palveluja suorittavien kolmansien osapuolien edustajien tai palveluntarjoajien toimista, jotka koskevat heille siirtämiemme ETA-henkilötietojen käsittelyä.

Kun siirrämme ETA:n henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, joka sijaitsee maassa, jota Euroopan komissio tai muu asiaankuuluva elin ei ole tunnustanut riittävän suojan tason takaamiseksi, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin, kuten EU:n tunnustamien mallisopimuslausekkeiden täytäntöönpanoon. tällaisten henkilötietojen suojaamiseksi. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä kohdassa 10 lueteltujen yhteystietojen avulla.

6. KEKSIT

Lifesize ja sen kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustoa ja palveluita "evästeiden" (pienten tekstitiedostojen, joita verkkotunnuksen verkkopalvelin voi lukea, joka asettaa evästeen kiintolevyllesi), Internet-tunnisteiden (esim. , verkkojäljitteet) koosteena ja seurata navigointitietoja. Keräämme myös tietoja, kuten aiemmin vierailemasi verkkosivuston URL-osoite, verkkosivustolla vierailemasi sivut ja mahdolliset tapahtumatiedot (lataukset, pyynnöt jne.). Näitä tietoja käytetään ymmärtämään, kuinka olet vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa, ja auttamaan meitä optimoimaan markkinointiponnistelujamme, mukaan lukien mainonnan hallinta muilla sivustoilla, jotka tarjoavat sinulle mainoksia verkkosivustolla tapahtumiesi toimintojesi perusteella. Huomaa, että saat jatkossakin personoimattomia mainoksia riippumatta mieltymyksistäsi. Voit myös asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle evästeen asettamisesta tai kieltäytymään tai poistamaan evästeet kokonaan, mutta tietyt Verkkosivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi tässä tapauksessa.

7. SUOSTUMUSSI JA VALINTASI

Suostumustasi

Käyttämällä verkkosivustoa ja/tai palveluita hyväksyt, että Lifesize käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tätä tietosuojakäytäntöä ei ole tarkoitettu eikä se luo sopimusperusteisia tai muita laillisia oikeuksia millekään osapuolelle tai sen puolesta.

Omat valintasi ja kieltäytyminen

Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä tai mitä tahansa sen ehtoja, voit päättää olla käyttämättä verkkosivustoa tai palveluita. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ohjata meitä päivittämään tai poistamaan/deaktivoimaan tiettyjä sinua koskevia tietoja. Voit myös ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi henkilötietojesi poistamista blogista, yhteisön foorumeilta tai muilta sivustomme julkisilta alueilta. Lifesize ei ehkä pysty poistamaan joitakin tai kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi, jolloin ilmoitamme sinulle miksi. Ota meihin yhteyttä käyttämällä alla osiossa 10 olevia tietoja. Turvallisuutesi vuoksi voimme toteuttaa vain henkilötietoja, jotka liittyvät siihen sähköpostiosoitteeseen, jota käytät meille pyyntösi lähettämiseen, ja saatamme joutua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen pyyntösi toteuttamista.

Voit keskeyttää markkinointisähköpostien toimituksen noudattamalla vastaanottamassasi sähköpostissa tai Verkkosivuston tilausten hallintasivulla olevia tilauksen peruutusohjeita. Lifesize vastaa pyyntöösi tarkastella arkistossamme olevia tietojasi kohtuullisen ajan kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kieltäytyä käyttämästä henkilötietojasi tiettyihin tarkoituksiin aina, kun pyydämme näitä tietoja.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Henkilötietoja voidaan tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa maassa, jossa Lifesizen tai sen tytäryhtiöiden, tytäryhtiöiden tai agenttien toimipisteitä on. Käyttämällä verkkosivustoa tai palveluita hyväksyt henkilökohtaisten tietojen keräämisen, käsittelyn, ylläpidon ja siirron maasi ulkopuolelle, mukaan lukien Yhdysvaltoihin ja muille sovellettaville alueille, joilla tietosuojalait eivät välttämättä ole yhtä kattavat tai vastaavat kuin maassasi. maa, jossa asut.

8. TIETOJEN SUOJAAMINEN

Lifesize on sitoutunut henkilötietojesi suojaamiseen ja turvallisuuteen. Jotta henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina ja turvallisina, jokaisen Lifesizen työntekijän on läpäistävä pakollinen tietoturva- ja yksityisyyskoulutus. Toteutamme myös erilaisia ​​alan standardien mukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, mukaan lukien SSL-salauksen, henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, käytöltä, katoamiselta tai paljastamiselta.

Mikään järjestelmä, jossa henkilökohtaisia ​​tietoja välitetään Internetin kautta, ei kuitenkaan voi taata täydellistä turvallisuutta 100 % ajasta. Lifesize ei voi taata verkkosivuston tai Palveluiden kautta välitettyjen tietojesi turvallisuutta. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa tällainen lähetys on omalla vastuullasi.

On sinun vastuullasi ryhtyä varotoimiin käyttäessäsi verkkosivustoa ja palveluita, kuten suojata sisäänkirjautumistietojasi, olla lähettämättä luottokorttitietoja tai arkaluontoisia tietoja suojaamattomassa sähköpostissa, vaihtaa salasanasi usein ja kirjautua ulos tai poistua verkkosivustolta. ja/tai Palvelut, kun niitä ei käytetä.

Jos uskot, että tilisi tai henkilötietosi on vaarantunut, tai jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita henkilötietojesi turvallisuudesta, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian osoitteessa [sähköposti suojattu]. Näitä käytäntöjä hallinnoidaan osoitteessa https://www.privacyshield.gov.

9. PRIVACY SHIELD -SERTIFIOINTI

Lifesize noudattaa EU-USA Privacy Shield Framework -kehystä ja Swiss-US Privacy Shield Framework -kehystä, joista kumpikin on Yhdysvaltain kauppaministeriön määrittelemä koskien Euroopan unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä. osavaltioissa. Lifesize on sertifioinut kauppaministeriölle, että se noudattaa Privacy Shield -periaatteita. Jos tämän tietosuojakäytännön ehtojen ja Privacy Shield -periaatteiden välillä on ristiriitaa, Privacy Shield -periaatteet pätevät. Saat lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta ja katsoa sertifikaattimme osoitteessa https://www.privacyshield.gov.

10. TÄYTÄNTÖÖNPANO JA RIITOJEN RATKAISEMINEN

Lifesize käyttää itsearviointia varmistaakseen tämän tietosuojakäytännön noudattamisen ja tarkistaa säännöllisesti, että käytäntö on tarkka, kattava katettavan tiedon osalta, näkyvästi esillä, toteutettu ja saatavilla. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita Lifesizen tietosuojakäytännöstä tai tästä sivustosta, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia tietoja:

Puhelin: +1-877-LIFESIZE tai +1-512-347-9300
Yhteystiedot: Tietosuojavastaava

Posti: Lifesize, Inc.
Huomio: Yksityisyys
1601 South Mopac Expressway, Suite 100
Austin, Texas 78746
Sähköpostiosoite: [sähköposti suojattu]

Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti Lifesize sitoutuu ratkaisemaan valitukset, jotka koskevat henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä. EU:n ja Sveitsin henkilöiden, joilla on kyselyitä tai valituksia Privacy Shield -ohjelman noudattamisesta tai tietosuojakäytännöstämme, tulee ensin ottaa yhteyttä Lifesizeen yllä olevilla yhteystiedoilla.

Jos olet ensin ottanut yhteyttä tietosuojavastaavaamme ja antanut meille kohtuullisen ajan valituksen käsittelyyn, ja sinulla on ratkaisematon tietosuoja- tai tietojenkäyttöongelma, jota emme ole ratkaisseet tyydyttävästi, ota yhteyttä yhdysvaltalaiseen kolmannen osapuolen riitojenratkaisupalveluun (ilmainen maksutta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Riidanratkaisuprosessi suoritetaan englanniksi.

EU:n ja sveitsiläisten henkilöiden osalta Lifesize sitoutuu tekemään yhteistyötä EU:n tietosuojaviranomaisten ja Sveitsin liittovaltion tietosuoja- ja tietovaltuutetun kanssa ja noudattamaan tällaisten viranomaisten neuvoja EU:sta tai Sveitsistä siirrettyjä tietoja koskevissa ratkaisemattomissa Privacy Shield -valituksissa.

Lifesizen Privacy Shield -tietosuojakäytäntö ja sen täytäntöönpano ovat Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission (FTC) tutkinta- ja täytäntöönpanovaltuuksien alaisia. Jos riitaa ei voida ratkaista muilla menettelyillä, joissakin olosuhteissa (kuten Privacy Shield -verkkosivustolla osoitteessa https://www.privacyshield.gov/ on kuvattu tarkemmin), voit vedota sitovaan välimiesmenettelyyn Privacy Shield Panelin kanssa.

11. EUROOPPALAISET TIEDOT

Oikeudelliset perusteet

Jos vierailet verkkosivustollamme tai käytät palveluitamme Euroopan unionista, käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla "oikeudellisilla perusteilla":

  • Jos olet antanut meille suostumuksesi käsittelyyn;
  • Jos käsittely on tarpeen sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttämiseksi tai kysymyksiin vastaamiseksi tai toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä; ja tai
  • Kun käsittely on tarpeen tiettyjen oikeutettujen etujen vuoksi (mukaan lukien lailliset liiketoimintaetumme).

Käsittelemme henkilötietoja erityisesti seuraaviin tarkoituksiin, kun se on tarpeen sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttämiseksi tai vastataksemme kysymyksiin tai ryhtyäksemme toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä:

  • Hallinnoimaan tai muuten suorittamaan velvollisuuksiamme liittyen mihin tahansa sopimukseen, jonka osapuoli olemme;
  • Auttamaan sinua tapahtuman tai tilauksen suorittamisessa ja mahdollistamaan Palveluiden tilauksen tekeminen;
  • Valmistella ja käsitellä laskuja;
  • Palvelujen tarjoaminen loppukäyttäjille Palveluehtojen ja Asiakkaidemme antamien lisäohjeiden mukaisesti;
  • kommunikoimaan kanssasi Palveluiden ominaisuuksista ja päivityksistä sekä tarjoamaan teknistä tukea;
  • Tarjoaa myynnin jälkeistä asiakassuhteiden hallintaa;
  • luoda ja hallita asiakastilejämme;
  • Ilmoittaaksemme sinulle palveluidemme muutoksista;
  • Hallinnoimaan promootiota tai kilpailua;
  • Helpottaa ehdokkaiden liittymisprosesseja;
  • Työhakemusten käsittely; ja
  • Jotta voit käyttää palveluitamme täysimääräisesti, mukaan lukien videopuheluiden soittaminen ja vastaanottaminen sekä VMR-palveluidemme käyttö sekä videoneuvottelu- ja yhteistyökokemuksesi tukeminen.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin, kun se on kohtuudella tarpeen tiettyjen oikeutettujen etujen vuoksi (mukaan lukien oikeutetut liikeetumme) tai jos olet antanut tietoisen suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn, jos sovellettava laki niin vaatii (sellainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa aika):

  • Antaaksemme sinun käyttää tietoja palveluistamme, päivityksistämme ja näyttää henkilöllisyytesi muille käyttäjille videopuhelun aikana ja chat-viesteissä;
  • Jotta voit tilata uutiskirjeemme ja rekisteröityä seminaareihin;
  • Jotta voit osallistua kilpailuihin ja kyselyihin ja hyötyä henkilökohtaisista kampanjatarjouksista;
  • Jotta voit ladata raportin;
  • Antaa sinun kirjautua sivulle, joka vaatii valtuutuksen;
  • Jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tuoteilmoituksista, ohjelmistopäivityksistä, erikoistarjouksista ja muista tiedoista, joista uskomme sinun haluavan kuulla. Tämä voi toisinaan sisältää tietoja muilta yrityksiltä tuotteista ja palveluista, jotka voivat lisätä arvoa Lifesize-tuotteisiisi;
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä verkossa, postitse tai puhelimitse osallistuaksemme markkinatutkimuskyselyyn, jotta voimme mitata asiakastyytyväisyyttä ja parantaa tuotteitamme ja palveluitamme;
  • Verkkosivuston hallintaan ja sisäisiin toimintoihin, mukaan lukien vianetsintä, data-analyysi, testaus, tutkimus, tilasto- ja kyselytarkoituksiin;
  • Valvoa ja parantaa verkkosivuston suorituskykyä ja laatua varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmin sinulle ja tietokoneellesi tai laitteellesi;
  • Ymmärtääksemme, miten Palveluita käytetään, esimerkiksi tarkastelemalla vierailuja verkkosivustollamme ja sen eri alasivuilla, optimoidaksemme yhteytesi palvelinkeskuksillemme ja parantaaksemme palveluita;
  • Osana pyrkimyksiämme pitää verkkosivusto turvallisena;
  • Varmistaaksemme tilisi ja liiketoimintamme turvallisuuden, esimerkiksi pyytämällä vahvistustietoja tilisi salasanan nollaamiseksi (tarvittaessa);
  • Tutkiaksemme, estääksemme tai havaitaksemme petoksia, haitallista toimintaa tai verkkosivustomme väärinkäyttöä;
  • Valvoa laadunvalvontaa ja varmistaa kaikkien sovellettavien lakien tai määräysten noudattaminen esimerkiksi vastauksena tuomioistuimen tai sääntelyelimen pyyntöön;
  • Ratkaistaksemme mahdolliset riidat ja suojellaksemme, valvoaksemme tai puolustaaksemme oikeuksiamme;
  • Antaa sinulle mahdollisuuden lähettää tietoja toiminnastasi verkkosivustollasi profiilisivullesi jakaaksesi sitä muiden kanssa sosiaalisessa verkostossasi;
  • arvioida pätevyyttäsi Lifesize-palvelussa käytettävissä olevien tehtävien suhteen, tarkastella referenssejä ja helpottaa taustaselvitystä sekä päättää, solmitko työsuhteen kanssasi;
  • Seurataksesi rekrytointitilastoja.

Saatamme myös käsitellä henkilötietojasi suojellaksemme elintärkeitä etujasi tai toisen henkilön elintärkeitä etuja. Yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ("GDPR") tarkoituksia varten rekisterinpitäjä on tietyissä rajoitetuissa olosuhteissa Lifesize, Inc., ja se on rekisteröity Austinissa osoitteessa 1601 S. MoPac Expy Suite 100, Austin, Texas 78746.

Euroopan rekisteröidyn oikeudet

Euroopan tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on tietyissä olosuhteissa seuraavat oikeudet:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Sinulla voi olla oikeus pyytää meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi ja pyytää pääsyä henkilötietoihisi, mukaan lukien henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset, vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötietoja on jaettu. , mikäli mahdollista, henkilötietojen säilytysaika, henkilötietojen lähde ja mahdollisen automatisoidun päätöksenteon olemassaolo.
  • Pyydä henkilötietojesi korjaamista. Sinulla voi olla oikeus saada ilman aiheetonta viivytystä oikaisemaan kaikki hallussamme olevat sinua koskevat epätarkat henkilötiedot. Soveltuvien lakien edellyttämässä laajuudessa kaikki korjauspyynnöt välitetään henkilötietojesi vastaanottajille.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla voi olla oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Soveltuvien lakien edellyttämässä laajuudessa kaikki poistopyynnöt välitetään jokaiselle henkilötietojesi vastaanottajalle.
  • Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Sinulla voi olla oikeus estää tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Sovellettavien lakien edellyttämässä laajuudessa kaikista pyyntöjen käsittelyn rajoituksista ilmoitetaan jokaiselle henkilötietojesi vastaanottajalle.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Sinulla voi olla oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä suoraan kolmannelle osapuolelle, jos se on teknisesti mahdollista.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla voi olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun sinulla on siihen oikeutettu syy.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Jos käsittely perustuu suostumukseen, sinulla voi olla oikeus peruuttaa suostumus. Joissakin tapauksissa, jos peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön, emme välttämättä pysty jatkamaan Palvelujemme tai tuotteidemme tarjoamista sinulle.

Lisäksi, jos uskot, että emme ole noudattaneet tämän tietosuojakäytännön tai eurooppalaisen lainsäädännön mukaisia ​​velvoitteitamme, sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle, kuten Information Commissioner's Officelle ("ICO"), Yhdistyneen kuningaskunnan valvontaviranomaiselle. Tietosuoja-asioista vastaava viranomainen (www.ico.org.uk). Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheitasi ennen kuin otat yhteyttä valvontaviranomaiseen, joten ota meihin ensin yhteyttä.

Voit käyttää mitä tahansa näistä oikeuksista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä yllä kohdassa 10 olevia tietoja. Pidätämme oikeuden pyytää lisätietoja, jotka ovat tarpeen kysyjän henkilöllisyyden vahvistamiseksi.

12. KALIFORNIALAISET TIEDOT

Kalifornian lain mukaan Kalifornian asiakkaalla, jonka kanssa meillä on vakiintunut suhde, on oikeus pyytää tiettyjä tietoja henkilötiedoista, joita olemme jakaneet kolmansille osapuolille heidän suoramarkkinointitarkoituksiinsa, sekä näiden kolmansien osapuolten henkilöllisyydestä edeltävä kalenterivuosi. Kaikki tällaisia ​​tietoja koskevat pyynnöt tulee tehdä kirjallisesti ja käyttämällä yllä kohdassa 10 olevia yhteystietoja.

Kalifornian kuluttajansuojalain oikeudet

California Consumer Privacy Act of 2018 ("CCPA") tarjoaa Kalifornian asukkaille erityisiä oikeuksia "henkilökohtaisiin tietoihinsa". Tässä osiossa kuvataan CCPA-oikeutesi ja kerrotaan, kuinka näitä oikeuksia käytetään.

Viimeisten kahdentoista (12) kuukauden aikana Lifesize on saattanut kerätä ja/tai jakaa seuraavat henkilötiedot strategisesti suuntautuneiden liiketoimintojemme kanssa. Tietoluokat sisältävät tiedot, jotka keräämme työnhakijoiltamme, tavarantoimittajiltamme, myyjiltämme, asiakkailtamme, jälleenmyyjiltämme, kumppaneiltamme ja verkkosivuston vierailijoilta sekä muilta henkilöiltä, ​​jotka ovat kanssamme vuorovaikutuksessa joko online- tai offline-tilassa. Kaikkia tietoja ei kerätä kaikista henkilöistä.

  • Tunnisteet, kuten nimi, yritysrooli, ammattinimike, yhteystiedot (yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja yrityksen fyysinen osoite), demografiset tiedot, käyttäjänimi ja tila;
  • Arkaluonteiset tiedot, kuten tallennetut videopuhelut, chat-transkriptit, puhelun kesto, puhelutiedot, kalenteri ja yhteystiedot sekä laskutustiedot;
  • kaupalliset tiedot, kuten tapahtumahistoria, ostetut, hankitut tai harkitut tuotteet/palvelut ja tuotemieltymykset;
  • Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot, kuten saatekirje, työtehtävä ja Lifesize-toimiston sijainti kiinnostunut, halutut työolosuhteet, ammattihistoria, akateeminen historia, vastaukset tehtäviin soveltuvuutta koskeviin kysymyksiin, koulun ulkopuolinen toiminta, ammatilliset referenssit sekä ammatillinen ja henkilökohtainen osaaminen ;
  • Internet- tai muu sähköinen verkkotoiminta, kuten IP-osoite, verkkoselaimen tyyppi ja versio, verkkotunnuksen nimi, laitteen tunnistetiedot, ohjelmiston/käyttöjärjestelmän versio, liitetyt laitteistotuotteet, mukautetut asetukset ja asetukset, muut järjestelmätiedot;
  • Geolocation; ja
  • Päätelmät yllä olevista, kuten mieltymykset, ominaisuudet, käyttäytyminen, asenteet ja kyvyt.

Kerättyjen henkilötietojen luokat tulevat seuraavista lähteistä: henkilöt, jotka toimittavat meille tietoja; tiedot, joita saatamme saada kolmannen osapuolen markkinointi- ja datakumppaneilta; tiedot, joita keräämme automaattisesti verkkosivuston vierailijoilta ja sisäisestä analyytikosta.

Tässä tietosuojakäytännössä lueteltujen käyttötarkoitusten lisäksi näiden henkilötietojen keräämisen liiketoiminnallisiin tarkoituksiin kuuluvat seuraavat: palvelujen suorittaminen sinulle; mainonnan räätälöinti; liiketoimien tarkastus; sisäinen tutkimus ja kehitys; turvallisuuden havaitseminen, suojaaminen ja täytäntöönpano; toiminnallisuuden virheenkorjaus, virheiden korjaus; ja laadunvalvonta.

Viimeisten kahdentoista (12) kuukauden aikana olemme saaneet jakaa henkilötietoluokkia seuraaville kolmansille osapuolille: palveluntarjoajat (kuten osiossa 5 luetellut); tytäryhtiöt; valtion sääntelyviranomaiset; lainvalvonta; strategisesti suuntautuneita yrityksiä.

Oikeutesi ja valintasi

1. tammikuuta 2020 alkaen, jos olet vahvistettu Kalifornian asukas, sinulla on oikeus saada tiettyjä tietoja henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana, mukaan lukien:

  • keräämiemme henkilötietojen luokat;
  • Keräämiemme henkilötietojen lähteiden luokat;
  • Liiketoiminnan tarkoituksemme kerätä tai jakaa henkilötietoja;
  • Kolmansien osapuolten luokat, joiden kanssa jaamme kyseiset henkilötiedot;
  • Tietyt henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinusta viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana;
  • Jos myimme tai luovutimme henkilötietojasi liiketoimintatarkoituksiin, kaksi erillistä luetteloa paljastavat:
    • myytyjen henkilötietojen luokat ja kolmansien osapuolien vastaanottajien luokka; ja
    • luettelo henkilötietoluokista, jotka olemme luovuttaneet liiketoimintatarkoituksiin.

Sinulla on oikeus pyytää, että emme myy sinua koskevia henkilötietojasi, ja pyytää, että poistamme (ja ohjaamme palveluntarjoajiamme poistamaan) henkilötietosi tietyin poikkeuksin. Lifesize ei myy henkilötietojasi ilman lupaasi.

Oikeuksien käyttäminen

Voit käyttää mitä tahansa näistä oikeuksista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä yllä olevia yhteystietoja tai voit lähettää meille pyynnön sähköpostitse [sähköposti suojattu] tai soittamalla numeroon 1.877.LIFESIZE (877.549.9143). Voit tehdä pyynnön enintään kahdesti kahdentoista (12) kuukauden aikana.

Pyydämme sinulta tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi (että olet henkilö, josta keräsimme henkilötietoja) ja käytämme näitä tietoja vain tähän tarkoitukseen. Emme voi vastata pyyntöösi tai antaa sinulle henkilötietoja, jos emme pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi ja vahvistamaan, että henkilötiedot liittyvät sinuun.

Vastauksen ajoitus ja muoto

Pyrimme vastaamaan XNUMX päivän kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta, mutta jos tarvitsemme lisäaikaa (enintään neljäkymmentäviisi lisäpäivää), ilmoitamme syyn ja jatkoajan kirjallisesti.

Jos pyydät kopion henkilötiedoistasi, pyrimme toimittamaan tiedot helposti käytettävässä muodossa. Kaikki antamamme tiedot kattavat vain kahdentoista (12) kuukauden ajanjakson, joka edeltää vahvistetun pyyntösi vastaanottamista.

Emme veloita maksua pyyntösi käsittelystä tai vastaamisesta, ellei se ole liiallinen, toistuva tai ilmeisen perusteeton. Jos toteamme, että pyyntö edellyttää maksua, kerromme sinulle, miksi teimme tämän päätöksen, ja toimitamme sinulle kustannusarvion ennen pyyntösi täyttämistä.

Emme syrji sinua, jos käytät näitä oikeuksia.

13. LASTEN HENKILÖTIEDOT

Lifesize ei tietoisesti kerää henkilötietoja Web-sivuston vierailijoilta tai Lifesizen tuotteiden tai palveluiden käyttäjiltä, ​​jotka ovat alle 16-vuotiaita. Jos saamme tietoomme, että meillä on tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja, ryhdymme kohtuullisiin toimiin poistaaksemme kyseiset tiedot.

14. MUUTOKSET TÄHÄN LAUSUNTOON

Lifesize voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, ja ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla tiedot verkkosivustolla. Suosittelemme, että tarkistat tietosuojakäytännön säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta ja saat tietoa siitä, kuinka Lifesize suojaa henkilötietojasi. Tämän tietosuojakäytännön viimeisin versio näkyy tämän lausunnon alareunassa olevan version päivämääränä.

Miksi Lifesize?

Viestintä, joka auttaa organisaatioita menestymään.

Intuitiivinen, muokattavissa oleva pilviyhteyskeskusohjelmistomme ja videokokousratkaisumme tarjoavat turvallisia, skaalautuvia ja ilahduttavia työkokemuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan organisaatiosi tavoitteet – olivatpa ne mitä tahansa.

  • Luotettava ja turvallinen
  • Parempia bisnestuloksia
  • Onnellisemmat ja tuottavammat työpaikat
photo of the lifesize icon 300 and icon 500 video conferencing equipment
Katso kuinka kasaamme
G2

"Erinomainen videoratkaisu työtovereille ja tiimitovereille."

Katso kuinka kasaamme
Capterra

"Videoneuvotteluohjelmisto/laitteisto parhaimmillaan."

Katso kuinka kasaamme
Gartnerin vertaistietoja

"Erittäin tyytyväinen toteutukseen yhteyskeskuksessamme."

Kymmenet tuhannet yritykset ympäri maailmaa kommunikoivat Lifesizen kanssa

Työskentele paremmin uusimpien trendien ja vinkkien avulla.

Hyppää sisältöön