Sosial kundeservice webinar, hvitbok og infografikk. Oi da!
BildeSanjay Mathur, SVP for Product Management

Forrige uke var jeg så heldig å slå meg sammen med Dr. Natalie Petouhoff, en fremtredende sosialstrateg og evangelist, som vert for en webinar på sosial kundeservice. Som om dette webinaret ikke var spennende nok, jobbet hun også med LiveOps på et hvitt papir – "Sosial kundeservice: den sentrale driveren for den sosiale virksomheten" – og infografikk – Din merkevare på sosiale medier. Sammen utforsket vi en radikalt ny type kunder, den sosiale kunden, og hvordan bedriftsorganisasjoner også må gjøre en radikal overgang for å administrere sine sosiale kunder mer effektivt.

Ved å sette sammen infografikken vår fant vi at 60 % av bedriftene ikke svarer på kundekommentarer på sosiale kanaler. Dette tallet virker overraskende til å begynne med før du innser at selv om selskaper kan være på sosiale kanaler takket være markedsføring, kan de ikke holde tritt med mengden kundekommentarer på disse kanalene. Nå som merkevarer har blitt sosiale, må de gå lenger enn å bruke sosiale kanaler for å markedsføre og overvåke; de må samhandle med forbrukere for å skape større engasjement. I tillegg bestemmer merkevarer fortsatt hvilket internt team som skal håndtere disse kommentarene – markedsføring, salg, produktutvikling, back offices eller kundeservice. For å effektivt administrere sosiale kunder, trenger disse avdelingene riktig teknologi og prosess for å samarbeide for å administrere disse interaksjonene som ligger i kontaktsenteret.

I sin tur vår integrasjon av sosiale medier i skykontaktsenter kan gjøre deg i stand til å bedre administrere og engasjere deg med den sosiale kunden. Gjennom LiveOps SosialLiveOps-plattformen, gjør vi det enkelt for deg å administrere, måle og svare kundene dine på nettet med samme ruting, kvalitetskontroll, effektivitet og rapportering som er nødvendig for andre kanaler, for eksempel tale, e-post og chat. Kundene dine forteller bedriftens historie på sine sosiale kanaler, og det er på tide at du blir med dem.

Jeg oppfordrer deg til å ta deg tid til å lese gjennom Dr. Petouhoffs hvitbok eller ta en kopp kaffe, dra opp en stol og se webinaret vårt for å finne ut mer om:

  • Den raskt utviklende rollen til kundeservice og utvidelsen av denne kritiske rollen til å inkludere samarbeid med PR, kommunikasjon, markedsføring og salg.
  • Mylden av utfordringer med å administrere dagens sosiale kundeservice, inkludert kampen for å holde tritt med volumet av kundeinteraksjoner.
  • Verdien av et kontaktsenter – Markedsføringspartnerskap og den iboende verdien i å skape ett sentralt knutepunkt for å betjene sosiale kundeinteraksjoner.

Når du er ferdig, hjelper vi deg med å ta din online tilstedeværelse fra toppen til bunnen av infografikken vår.

Bilde